Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Töövõimalused erivajadusega inimestele

Tööandjale

Tööandjale

Et kõik saaksid teha tööd, rõõmuga!

Oleme Eestis olukorras, kus valitseb tugev tööjõupuudus. Ometi on suuresti kasutamata suur tööjõupotentsiaal erivajadusega inimeste seas.

Mitmetel ametikohtadel on muuhulgas tööülesanneteks ka rutiinseid madala lisandväärtusega tööülesandeid, mida saaks delegeerida inimestele, kes teeksid seda tööd rõõmuga.

Teeme koostööd mitmete suur- ja väikeettevõtetega nii pakendamisel, komplekteerimisel, tööde ettevalmistamisel, hooldusel, haldustöödel kui ka abitöödel.

Meie tuntuim koostööpartner on Vigastatud Võitlejate Ühing, kellega koos oleme disaininud rinnamärgi “Sinilill”, mida valmistame igal aastal kümneid tuhandeid. Viimastel aastatel on lisandunud ka metallplaadiga käepaelte punumine ning tulevikus on oodata veelgi uusi koostöölahendusi.

Meie tugevuseks suurte tööde tegemisel on üle-Eestiline võrgustik ja võimekus tööd vastavalt vajadusele ümber jaotada. Nii oleme võimelised vastu tulema ka kiirete tähtaegade korral.

 

Soovid uurida koostöövõimalusi ja -tingimusi? Kirjuta meile!

 

Näited koostööst

Aarete Laegas

Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing


Tagasi Tagasi Tegusama elu kodude lehele

    Tule vabatahtlikuks!

    Sinu sõnum on saadetud!