Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Töövõimalused erivajadusega inimestele

4000 sinilille

4000 sinilille

Hea Hoog teeb juba mitmendat aastat koostööd Eesti Vigastatud Võitlejate Ühinguga (EVVÜ), kes aprillikuus kutsub Sinilillekampaaniaga „Anname au!“ kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide tunnustamiseks kandma Sinilillemärki.

Tuhanded õied

Hea Hoog töökeskuste nobedate kätega meistrite valvsa pilgu all valmisid sel aastal 2000 rinnamärki ja 2000 käepaela. Tootmisjuht Krista Emajõe sõnul on tegemist projektiga, milles alati hea meelega osaletakse. „Psüühilise erivajadusega inimesed valmistavad sinililli meie paljudes töökeskustes. Esmalt tehakse õied ja käevõrud ning seejärel komplekteeritakse need Tallinna Töökeskuses karpidesse,“ tutvustab Krista tööprotsessi. „Aastatega on saanud sinilillede ja käepaelte tegemine meie inimestele juba harjumuseks, juba varakult hakatakse küsima töö algusaja kohta. Tore on ju vaadata poeletil tooteid, mille valmimisele on antud oma panus.“

Kogemusi Heal Hool jagub, sest enne valmistati õisi tublisti rohkem – möödunud aastal suisa 32 000 sinilillemärki ja 8500 käevõru. Koroona tõttu pidi aga EVVÜ traditsiooniliste sündmusi muutma, näiteks Sinilillejooksude asemel pööratakse tervislikele eluviisidele tähelepanu individuaalselt.

Sinilill rinda ja sportima!

Sel korral kutsub Sinilillekampaania veteranidele au andma ka kodus aktiivne olles ja Veteraniväljakutses osaledes. Selleks tuleb Sinilill rinnas teha kahe minuti jooksul nii palju kätekõverdusi või istesse tõusmisi kui suudad. Tegevus tuleks  foto või videona salvestada ja jagada sotsiaalmeedias häshtägiga #veteraniväljakutse ning nimetada kolm sõpra, kes Sinu tulemuse peavad ületama.

Sinilillekampaania kestab 1.-30. aprillinini ja Sinililli saab soetada erinevates müügipunktides, nt Selveris, Coopis, R-kioskites ja Stockmannis.

Kadri Talva-Ots, kommunikatsioonispetsialist


Tagasi Tagasi Tegusama elu kodude lehele

    Tule vabatahtlikuks!

    Sinu sõnum on saadetud!