Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Töövõimalused erivajadusega inimestele

„Siin on hea tööd teha!“

„Siin on hea tööd teha!“

SA Hea Hoog Tallinna töökeskus kolis märtsis 2023 uutesse ruumidesse Merimetsa tee 1 keldrikorrusel. Uued ruumid on avarad ja heledad ning piisavalt suured, et teha seal erinevaid töötegevusi. Müüginurgast leiab töökeskuste erinevad käsitöötooted, mida kõik huvilised saavad tulla vaatama ja ostma esmaspäevast reedeni 8:00 – 16:00.

Tallinna töökeskuses pakume oma klientidele töötamise toetamise (TT) ja pikaajalise kaitstud töötamise (PKT) teenust ning ISTE projekti töötamise komponenti. Töötegevusel osalevad ka AS-i Hoolekandeteenused Harjumaa üksuste ööpäevaringse erihooldusteenuse (ÖH) elanikud, kellele kahjuks ükski eelnevalt mainitud töötamise teenus ei laiene.

Igapäevane töökoht 60-le inimesele

Igapäevaselt käib meil töökeskuses ca 60 inimest, kes töötavad kindla töögraafiku alusel kolmes vahetuses. Töötegijaid juhendavad kolm täiskohaga tegevusjuhendajat – Sirje, Ülle ja Agnes. Juunis ühineb meie tiimiga kolmel päeval nädalas suletava Keila Töökeskuse tegevusjuhendaja Eve. Paar korda nädalas juhendavad töömesilasi PKT tegevusjuhendajana Raili ning Epp, kes täidab muu hulgas ka Harjumaa vanemtegevusjuhendaja ülesandeid.  

Mida töökeskuses teeme?

Tee pakendamine

Tallinna Töökeskus on spetsialiseerunud peamiselt allhangete täitmisele – komplekteerime ja pakendame katusedetaile, pakendame Expressionsi ehteid, valmistame ja pakendame retsepti järgi Hingetarkuse käsitöö teesegusid, komplekteerime hooajaliselt helkureid, valmistame ja pakendame Anname Au kampaania sinililli ja käepaelu. AS Hoolekandeteenused Harjumaa kodudele õmbleme patju ja voodipesusid. Tellimusena ja müügiks valmib meie meistrite käe all ka erinev käsitöö, nt käepaelad, kotid jmt.  

Tallinna töökeskuses haldame ka väliobjekte: korrastame kolme korteriühistu trepikodasid ja hooviala ning hoiame korras Merimetsa tee 1 ja 3 ümbruse – iga tööpäeva hommikul korjame kokku lahtise prahi, niidame muru, koristame kõnniteedelt lume, riisume lehti.

Peale Tallinna töökeskuse ruumides ehk kaitstud töö tingimustes töötingimuste juhendamise toetavad meie tegevusjuhendajad ka neid kliente, kes on võimekamad ning kellel on motivatsioon ja tahe liikuda avatud tööturule. Aitame koostada kandideerimisdokumente, vaatame üle aktiivsed tööpakkumised, analüüsime pakutavaid töötegevusi, suhtleme tööandjatega ja külastame neid ning muidugi toetame ja julgustame kliente liikuma tööle avatud tööturule.

Kuidas kirjeldavad meie tublid meistrid Tallinna töökeskust?

Nele-Liis: „Siin on toredad inimesed!“

Nii valmib nuuskimismatt

Toomas: „Mulle sobivad need tööd, mida siin teha saab.“

Rainer-Taavi: „Mulle meeldib siin tööl käia!“

Kati: „Igav on! Kogu aeg peab tegema samasuguseid töid.“

Olga: „Aitab mul aega veeta!“

Anne-Liis: „Siin on hea tööd teha!“

Mihkel: „Ilus, armas, lõbus!“

Hea Hoog tootevaliku leiad veebipoest www.heahoog.ee.  

.

Epp Sõna, SA Hea Hoog tootmis- ja müügijuht ning Tallinna Töökeskuse vanemtegevusjuhendaja


Tagasi Tagasi Tegusama elu kodude lehele

    Tule vabatahtlikuks!

    Sinu sõnum on saadetud!