Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Töövõimalused erivajadusega inimestele

Hea Hoog Kuressaare töö- ja tegevuskeskus tähistas oma viiendat sünnipäeva

Hea Hoog Kuressaare töö- ja tegevuskeskus tähistas oma viiendat sünnipäeva

15. veebruaril 2019 avas Kuressaare Ajamaja kolmandal korrusel uksed SA Hea Hoog (SAHH) Kuressaare töökeskus. See koht, millest on saanud paljude jaoks justkui teine kodu, tähistas eile, 15. veebruaril 2024, oma esimest suurt verstaposti – viiendat sünnipäeva!

Meie parajalt pisikesse tööruumi oli ennast hommikupoolikul ära mahutanud enamik meie juures tööl käivaid psüühilise erivajadusega meistreid, külalisi, tugiisikuid ja lähedasi, et jagada koos seda tähtsat päeva. Mina vanemtegevusjuhendajana pidasin pidukõne, millele järgnesid tervitused SAHHi tootmis- ja müügijuhilt Epp Sõnalt ning Rapla töö- ja tegevuskeskuse tegevusjuhendajalt Kaja Kalvistilt. Kuressaare Ruubi kodu elanik Eva esitas meeldiva tänukõne. Kohal oli ka ajakirjanik Saarte Häälest.

Peale ametlikku osa said kõik külalised nautida pidulikku kohvilauda. Õhtupoolikul jätkusid kohtumised ja vestlused koostööpartnerite ning sõprade ja tuttavatega, kus jagasime mõtteid töökeskuse mineviku, oleviku ja tuleviku üle.

Kõik külalised said uudistada ka meie tootevalikut – loomasõprade lemmikuid ehk lemmikloomapesasid ja -mänguasju, uhkeid vilditud saunamütse, pajakindaid ja palju muud kaunist. Kui Saaremaa võib mandrirahvale kaugeks jääda, siis meie tooteid on alati olemas veebipoes www.heahoog.ee.

Suur tänu Kuressaare töö- ja tegevuskeskuse tegusatele naistele Aira Pärnojale, Anneli Talistule ja Anne Nelisele selle meeldejääva sündmuse korraldamise eest.

Lõpetasime peo tuntud Saaremaa raadiohääle Tõnis Kipperi sõnadega: “ Kohtume 25. juubeli puhul!”

Aive Post, SA Hea Hoog Kuressaare vanemtegevusjuhendaja 


Tagasi Tagasi Tegusama elu kodude lehele

    Tule vabatahtlikuks!

    Sinu sõnum on saadetud!