Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Töövõimalused erivajadusega inimestele

Kodutütred ja sinililled

Kodutütred ja sinililled

Ühel reedesel pärastlõunal võttis meiega ühendust Uhtna kodutütarde “Tüdrukute võim” rühmavanema abi Katre, kes küsis, kas meil oleks võimalik koostöö raames meisterdada koos kodutütardega sinilillemotiividega patsikumme.

Pärast mõningast arutelu ja plaanide pidamist külastasimegi Kunda töö- ja tegevuskeskusega Uhtna kodutütreid. Võtsin kaasa ka tubli Mere kodu kliendi Anita, kes aitas sinilillede juhendamisele kaasa. Anita ise kirjeldab seda päeva kui toredat, ägedat ja kõike muud positiivset, sest talle meeldis väga aidata ning näidata, kuidas sinililled valmivad. Ta sooviks osaleda veel sellistel vahvatel koostööüritustel.

Kokkuvõttes oli see väga tore koosviibimine ning vastuvõtt oli väga armas ja siiras. Juba telefonivestluses oli Katre väga meeldiv ja leidsime kiiresti lahendused. Uhtnas olles tutvustasin, kes me oleme ja mida teeme, ning seejärel asusimegi sinilillede meisterdamise kallale. Kodutütred ja nende juhendajad olid väga tublid ja asjalikud ning kõik said patsikummid valmis. Lapsed olid oma töö üle väga rahul ja uhked. Suur tänu Katrele ja Merlele, kes meid külla kutsusid – oli väga tore!

Kätlin Saar, SA Hea Hoog Kunda töö- ja tegevuskeskuse vanemtegevusjuhendaja


Tagasi Tagasi Tegusama elu kodude lehele

    Tule vabatahtlikuks!

    Sinu sõnum on saadetud!