Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Töövõimalused erivajadusega inimestele

Avasime töökeskuse Raplas!

Avasime töökeskuse Raplas!

5.juunil, avas Raplas aadressil Tallinna maantee 55 oma uksed Sihtasutuse Hea Hoog Töökeskus, mis tagab töötamise võimalused erivajadusega inimestele. Viimased poolteist aastat on Raplas töötatud kodudes või objektidel. Töökeskust, kuhu igapäevaselt tööd tegema minna, varem Raplas ei olnud. Töökeskus tagab inimestele rutiini ja võimaluse igapäevaselt kodust eesmärgiga lahkuda. SA Hea Hoog pikaajalise tegevuse jooksul on näha, et töö tegemine, rutiin ja eesmärk parandavad inimeste tervist ja teevad nad õnnelikumaks. Töökeskus pakub täna tööd kümnele inimesele. Töökeskuse töötajad jagasid avamisel ka mõtteteri, kuidas paremini tööd teha. Mõned neist:

– Ära kunagi tee rohkem, kui üks asi korraga.
– Kui sul pole aega asja õigesti teha, peab sul olema aega seda uuesti teha.
– Ära kunagi lükka homsele seda, mida saad teha täna!
– Tee oma tööd nii hästi, et kellelgi pole võimalik seda paremini teha!
– Kui töö ei suju ja muutub raskeks, siis tuleb teha kohvipaus.

Sihtasutus Hea Hoog on 2010.aasta aprillis loodud ettevõte, mille eesmärgiks on luua ja vahendada töövõimalusi erivajadusega inimestele. Üle Eesti asub mitmeid SA Hea Hoog töökeskusi. Rapla Töökeskus on neljateistkümnes. Töökeskus on avatud argipäeviti 9:00-17:00. Töökeskuses on müügil ka valik üle Eesti erinevates töökeskustes valmsitatud käsitööd. Kui kellelgi on vaja töö- ja abikäsi, võib julgelt pöörduda SA Hea Hoog Rapla Töökeskuse tegevusjuhendaja poole:


Tagasi Tagasi Tegusama elu kodude lehele

    Tule vabatahtlikuks!

    Sinu sõnum on saadetud!