Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

Tartu Laseri tänava korterid – vaata ise, kas ilus kodu või “putkad”.

Tartu Laseri tänava korterid – vaata ise, kas ilus kodu või “putkad”.

Seoses 6. juulil  Eesti Ekspressis ilmunud artikliga “Luksuskorterite ostjad leidsid end hooldekodust” on meil uuritud, et millised need korterid siis ikka on, kus värsked tartlased oma uut elu alustavad. Liikvele on läinud jutud “latritest” ja “putkadest”, mis väidetavalt elanike magamisruumideks olevat. Et oma silm on kuningas, jagame teiega fotosid meie Laseri maja korteritest vahetult enne korterite möbleerimist ja elanike sissekolimist.

Meie kolmes korteris on kõigil elanikel privaatsed magamistoad, neist üks kahele inimesele, kööginurgad, elutoad ja vannitoad. Värsked elanikud, kes tänaseks uues kodus viibinud juba ligi kuu aega, on ise oma elutingimustega väga rahul ja soovivad kõigile kaunist suve jätku!


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!