Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

Kaamerad aitasid tuvastada laste väärkohtlemise

Kaamerad aitasid tuvastada laste väärkohtlemise

Ettevõtte sisekontrolli käigus tuvastati, et Rakvere Lille kinnise asenduskodu (KLAT) kolm töötajat on nii sõnaliselt kui füüsiliselt väärkohelnud asenduskodus elavaid lapsi. Kõik kolm töötajad on töölt vabastatud ja nende suhtes on tehtud teade politseile.  

AS Hoolekandeteenused teenuste direktor Liina Lanno sõnul on see juhtum šokeeriv, nagu iga laste füüsiline väärkohtlemine. „Kui esimesest kiusamise juhtumist teada saime, vallandasime süüdi oleva töötaja ja algatasime järelevalve.  Järelevalve käigus läbitöötatud materjalist selgus, et veel mõned töötajad on laste korralekutsumiseks ja nendega tegelemisel kasutanud täiesti lubamatuid võtteid nagu laste kehalist karistamist, neid löönud või toidust ilma jätnud. Kogume hetkel veel materjale, et need siis politseile üle anda,“ selgitas Lanno. 

„ Juhtumi analüüs veel käib, et tuvastada kõik töötajad, kes nendest tegudest teadsid, kuid sellest ei teavitanud. Lapse kehalise karistamise osas saab olla ainult nulltolerants, meie vastutame asenduskodus elavate laste heaolu ja turvalisuse tagamise eest,“ on Lanno kindel.  

NB! Head ajakirjanikud! Rakvere Lille Kodus on nii asenduskodu kui kinnine asenduskodu (KLAT), kuhu määratakse kohtumääruse alusel. Probleemid olid viimases. Palun täpsustage loos, et tegu oli kinnise asenduskoduga, vastasel juhul teeme liiga meie tublidele asenduskodu töötajatele.

Lisainfo:

Katrin Pärgmäe
Avalike suhete juht
AS Hoolekandeteenused
+372 56 623 823


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!