Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

Galerii: Kuressaare Sirge 1 avatud uste päev

Galerii: Kuressaare Sirge 1 avatud uste päev

9. septembril avasime Kuressaare Sirge 1 maja uksed, et kõik huvilised saaksid tulla tutvuma meie uue kortermajaga.

Külas käisid Saare Vallavalitsuse, Sotsiaalkindlustusameti, Saaremaa Puuetega Inimeste koja esindajad, samuti meie klientide eestkostjad ja partnerid.

Väga tore oli kuulda lapsevanematelt lihtsat lauset: “Aitäh, väga ilus maja!”

Kliki pildil, et näha kogu fotot:

Nelja korteriga elamu on projekteeritud lähtudes erivajadustega inimeste vajadustest. Igas korteris hakkab elab perena kuus inimest, kellel on ööpäevaringselt toeks tegevusjuhendaja. Igal elanikul on privaatne magamistuba, lisaks avar elutuba ühistegevusteks – kokkamiseks, söömiseks, suhtlemiseks või lihtsalt vaba aja veetmiseks. Oluline on selle hoone olemus – see on kodu, mitte hooldekodu või raviasutus.

Lisaks väga madalale enregiatarbimisele toodab maja ka ise elektrit. Liginullenergia hoone katusele on projekteeritud päikese-elektrijaam võimsusega 15 kW.


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!