Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

Hea Hoog tooteid näeb nii Eestis kui Soomes

Hea Hoog tooteid näeb nii Eestis kui Soomes

4. novembril avati nii Eestis kui Soomes näitused, kus väljas Hea Hoog (SAHH) töökeskuste osavate meistrite käsitöö.

Euroopa Komisjoni eestvedamisel toimus projekt Tekstiil ringlusse!, mille raames andsid meie kliendid uue elu vanadele teksadele. Reet Ausi disainide järgi valmistati möödunud aastal AS Hoolekandeteenused uutele üksustele kotte, põllesid, pajalappe, patju, teksavaipasid ning vanglatööstuse õmblejate poolt lapitekke. Alates 5. novembrist saab külastada rändnäitust „Kas teksapükstes üldse lastakse taevasse?“ ja tutvuda nii toodete kui disainidega, et koguda inspiratsiooni ka endale vanast uue valmistamiseks.

„Meie klientidele oli see väga huvitav projekt, kus sai mõelda taaskasutamise olulisusele ning väärtustada kasutatud teksasid andes neile uue elu,“ rääkis Hea Hoog tootmisjuht Krista Emajõe.

Näitust saab külastada kuni 17. novembrini Tallinnas Kristiine Keskuse 2. korrusel, seejärel näeb väljapanekut ka Jõhvis, Narvas, Tartus ja Pärnus. Instagramis #tekstiilringlusse toimub ka vahva loosimäng!

Soome meistrid imetlesid SAHHi käsitööd

Samasse päeva mahtus veel üks näitus-müügi avamine – videosilla vahendusel viibisime Soomes, Turu linnas, kus Varsinais-Suomen Viro-keskuses avati Hea Hoog käsitöönäituse.

Kohalikud eestlased ning nende erivajadusega inimestega töötavad Soome kolleegid imetlesid meie meistrite käsitöö kõrget kvaliteeti ja mitmekesist valikut. Tootejuht Krista ja SAHHi vanemtegevusjuhendaja Tiina Vahtra vastasid paljudele ülemerenaabrite küsimustele nii meie töökorralduse kui toodete valmistamise kohta.

„Inimesed on ikka samad – nagu meie kliendid tunnevad ka Soome naabrid uhkust selle üle, kui saavad tööle minna ja oma kätega midagi ilusat luua,“ jagas Krista muljeid kohtumisest, kus korraldajad soovisid kindlasti jätkata ka edasist koostööd.

Kadri Talva-Ots, kommunikatsioonispetsialist


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!