Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

Viis korterit, kolm korrust, üks lift ja palju päikest

Viis korterit, kolm korrust, üks lift ja palju päikest

Täna oli Rakvere Päikese tänava maja avatud uste päev, kus kõik huvilised said uudistada meie esimest kolmekorruselist maja! Järgmine sarnane maja valmib kohe-kohe Narva linnas.

Maja on sama planeeringuga kui meie kahekorruselised kortermajad, kuid ühel pool on üksteise peal lausa kolm korrust. Et liikumisraskustega inimesed saaksid ka kõige ülemisele korrusele, on meil maja kõrgemas pooles lift. Loomulikult oli liftil täna tihe päev, sest avatud uste peo korraldasime justnimelt kõige kõrgemal asuvas korteris.

Järgmisel nädalal alustatakse siin uute töötajate koolitamisega. Tegusat elu hakkab Rakvere Päikese tänava maja elama detsembris kui elanikud on end mõnusalt sisse seadnud.

Psüühilise erivajadusega elanike kolimine kogukondadesse on lõpusirgel – juba kuu aja pärast saab uudistada sarnast maja Narvas. Järgmisel aastal valmivad meie viimased hubased kodud Tallinnas, Tartus ja Pärnus.

Hoone ehitamist rahastati Euroopa Regionaalarengu Fondist ja riigieelarvest.

Karl Mänd, kinnisvaradirektor


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!