Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

Algas Erasmus+ projekt koostöös Soomega

Algas Erasmus+ projekt koostöös Soomega

Reet Asmer, teenuste arendusjuht

Eelmisel aastal kohtusime esmakordselt Soome teenuse osutajate Kakspy Palvelut OY ja Niemikotisäätio inimestega ja kiirelt sai selgeks, et oleme ühesuguste väärtustega ettevõtted. 

Kakspy Palvelut eestvedamisel kirjutasime koostööprojekti Erasmus+ taotlusvooru ja meil õnnestus saada rahastus projektile „Involvement in Recovery Orientation”. 

Projekti eesmärk on kahe aasta jooksul edendada ettevõtete vahelist koostööd, tutvuda eri maade teenuse ülesehitusega, jagada taastumise häid praktikaid ja luua taastumist tutvustav koolitusprogramm.  

Meie projektitiim veetis kaks päeva Helsingis. Külastasime Lapinlahti Kunsti, Kultuuri ja Vaimse tervise keskust ning Alvila kodu, kus pakutakse ööpäevaringset teenust. Jagasime oma arusaamu taastumise ja CARe põhimõtetest ning sisustasime projekti edasised tegevused.  

Projekti panustab meie ettevõte, Tallinna Vaimse Tervise Keskus, Kakspy Palvelut OY ja Niemikotisäätio teenuse saajad, praktikud ja arendajad. 

Järgmine kohtumine toimub maikuus Tallinnas ja siis keskendume töötubades CHIME raamistiku järgi heade praktikate jagamisele.  

Projektitiimi muljed

Lääne piirkonnajuht Elin Kokla: „Tõeliselt positiivse õhkonnaga kohtumine, leidsime aega rääkida ja arutada taastumise mõtteviisi, milleks igapäevaelus alati aega ei jää. Jagada mõtteid ühise arusaamisega inimestega oli väga inspireeriv. Minu jaoks oli ääretult innustav jagada Lääne piirkonna häid praktikaid ja saada tagasisidet, et oleme õigel teel!” 

Kehra Kodu tegevusjuhendaja Julia Kulberg: “Olen projekti kaasatud olnud algusest peale ja tunnen, et saan panustada praktilise elu poolega. Kõige rohkem meeldis Alvila maja külastus ja teadmine, et meil on palju ühist.” 


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!