Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

“Eriline on tavaline” sai kommunikatsiooniteo auhinna!

“Eriline on tavaline” sai kommunikatsiooniteo auhinna!

EPRA auhinnatseremooonial

23. märtsil andis Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit välja 2022. aasta kommunikatsioonitegude auhinnad. „Eriline on tavaline“ sai avaliku sektori esimese auhinna psüühilise erivajadusega seotud teadlikkuse tõstmise eest!

Tegevusi tegime kahe aasta jooksul koostöös Sotsiaalministeeriumi ja agentuuriga Miltton New Nordic, rahastusega aitas Euroopa Sotsiaalfond. Selle aja jooksul tegime kümneid erinevaid tegevusi, et näidata meie elanike erilist ja samas tavalist elu, tunnustada meie töötajaid ning murda psüühilise erivajadusega kaasas käivaid müüte.

Tee häid asju ja räägi sellest!

Soovisime näidata erinevaid rolle erivajadusega inimeste eludes, mis ei ole seotud ainult nende haavatavusega, vaid tavalise elu ja tegemistega. Seda saime teha tänu meie töötajatele, kes meie elanikke toetavad, julgustavad ja aitavad neil elada võimalikult tavalist elu kogukonnas.

Korraldasime virtuaaltunnid eesti ja vene keeles, millest said osa kümned tuhanded koolinoored ja -lapsed. Populaarseimat tundi vaatas reaalajas 1800 ja järelvaatamistega kokku üle 15 000 inimese.

Tootsime õppevideosid ja tegime koostööd TLÜ tudengitega, koostöö jätkub ka sel aastal, kui üliõpilased aitavad leida viise, kuidas vähendada meie elanike kiusamist ja leida nende toetamiseks meessoost vabatahtlikke.

Korraldasime Fotografiskas fotonäituse, mida külastasid tuhanded inimesed. Psüühilise erivajadusega inimesed olid kutsutud presidendi suvisele vastuvõtule ja toimus arutelu Arvamusfestivalil. Koostöös ERRiga toodeti dokumentaalsari “Kui vähe on õnneks vaja?”, kus meie elanikud astusid üles lausa mitmes osas.

Kõike ühendas meediatöö, ilmusid psüühilise erivajadusega naiste persoonilood ning eesti- ja venekeelne erileht erivajadusega elamisest.

Suur aitäh kõigile, kes sellel teekonnal kaasa lõid – auhind on meile kõigile selle töö eest, mida erivajadusega inimesi toetades ja sellest rääkides teeme!

Katrin Pärgmäe
Avalike suhete juht
AS Hoolekandeteenused
+372 56 623 823 

www.hoolekandeteenused.ee


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!