Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

Laulu- ja tantsupeo külalisesineja on Karl Madis

Laulu- ja tantsupeo külalisesineja on Karl Madis

Laulu- ja tantsupeo külalisesineja Karl Madis

XIV Erivajadusega inimeste laulu- ja tantsupeo „Helisev kodu“ külalisesinejana astub sel aastal üles armastatud laulja Karl Madis.

Enam kui poolsada kollektiivi on end 5. augustil Viljandi lauluväljakul toimuvale peole juba kirja pannud ja repertuaarigi õppima asunud.

Julgustame kõiki laulu- ja tantsuhuvilisi end esimesel võimalusel registreerima, vajadusel saab osalejate aru ka hiljem täpsustada. Nii jõuate osaleda ka aprilli alguses Viljandis toimuval õpipäeval!

Registreeru siin!
Registreerumine on avatud kuni 1. maini.

Kui plaanid ka lihtsalt vaatama tulla, siis märgi end osalejaks ja jälgi värsket infot laulu- ja tantsupeo Facebooki lehel! Nii aitad kaasa ka sellele, et info jõuab võimalikult paljude inimesteni.

Samal ajal toimub ka traditsiooniline erivajadusega inimeste käsitöö laat. Jälgi Facebookis ja soovi korral registreeri ka ennast müüjaks!

Kadri Talva-Ots, kommunikatsioonispetsialist


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!