Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

Vääna-Viti elanikud ja koolilapsed võistlesid kettagolfis

Vääna-Viti elanikud ja koolilapsed võistlesid kettagolfis

Vääna-Viti Kodul on hea koostöö Vääna-Jõesuu Kooliga. Meie elanikud saavad kasutada Vääna-Jõesuu Kooli spordisaali, kus oleme mänginud palli, poksinud, tõstnud hantleid, liikunud malenditega ja teinud muud.

Tervisenädala raames käisid Vääna-Viti elanikud Vääna-Jõesuu Kooli juures direktor Eddi Tombandi  juhtimisel discgolfi õppimas, osavõtt oli rohke. Lisaks käis direktor meie juures võimlemisharjutusi ja kepikõnni algtõdesid ette näitamas. Mõni aeg tagasi oli koolis üleval ka Vääna-Viti klient Vadimi maalide näitus.

Discgolfi õpetamise jätkuks kutsuti kolm paremat kettagolfi mängijat võistlustele Vääna-Jõesuu põhikooli õpilastega. Neljakorvilisel rajal oli tihe rebimine. Võitjaks osutus Robin 16 punktiga, järgnesid Oliver ja Johann 18 punktiga, Rein ja Andres said samuti võrdsed 21 punkti, Kerli, ainukesena naisena, sai 25 punkti. Meie elanikele oli väga tähtis, et saadi võistelda väljaspool kodu.

Järgmisena on plaanis, et kooli õpilased tulevad juunis esinema koorilauluga.

Aide Otsak, Vääna-Viti Kodu tegevusjuhendaja


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!