Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

Laulu- ja tantsupeo külalisesineja on Ott Lepland

Laulu- ja tantsupeo külalisesineja on Ott Lepland

Meil on väga hea meel jagada teiega toredat uudist – selgunud on 3. augustil Viljandis toimuva XV erivajadusega inimeste laulu- ja tantsupidu “Kajagu maa!” külalisesineja! Oma võrratute lauludega astub koos ühendkooriga meie ette Ott Lepland!

Sel aastal on meil registreerunud rekordarv kollektiive üle Eesti – enam kui sada. Kõik ootavad pikisilmi ka repertuaari, kuid meie repertuaarimeistrid teevad alles usinalt tööd. Kuid ärge muretsege – aprillis jõuavad nii laulusõnad kui tantsusammud kõikide registreerunuteni.

Ole kursis!

Kui plaanid ka lihtsalt vaatama tulla, siis märgi end osalejaks ja jälgi värsket infot laulu- ja tantsupeo Facebooki lehel! Nii aitad kaasa ka sellele, et info jõuab võimalikult paljude inimesteni ja nii vahvale sündmusele lihtsalt peab jõudma!

Samal ajal toimub ka traditsiooniline erivajadusega inimeste käsitöö laat, mille info lisame peagi Facebooki sündmuse lehele.

Kadri Talva-Ots, kommunikatsioonijuht


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!