Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo külastas Kuressaare Sirge kodu

Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo külastas Kuressaare Sirge kodu

Marianne Polding, Kuressaare Sirge, Ruubi ja Smuuli kodude tiimijuht

Reede, 14. aprill oli Kuressaare Sirge kodu jaoks eriline päev, kuna külla saabus meie valdkonna üks olulisim inimene – sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo.

Ministri külastus valmistas meile rõõmu, kuna on hea teada, et hoolimata tihedast ajakavast leidis minister aega tutvuda meie elukeskkonnaga ning suhelda meie elanike ja töötajatega.

Elanikud olid valmistanud maitsva koogi, et minister koos oma kahe nõunikuga soojalt vastu võtta. Minister uuris, kuidas on meie elanikud Kuressaares kohanenud. Meil oli hea meel talle kinnitada, et kohanemine on läinud hästi ja elanikud ei ole tundnud end kaaslinlaste poolt halvasti kohelduna.

Olin varasemalt meediast kuulnud, et minister on asunud tegelema rehabilitatsiooniteenuste ümberkorraldamisega. Seetõttu andsin talle teada, et rehabilitatsiooniteenuste kättesaadavus on meie elanike jaoks ülioluline. Tegelikult oli meil just sel päeval tegevusterapeut teenust osutamas, mis andis võimaluse näidata rehabilitatsiooni praktilist kasu elanikele.

Lisaks arutasime ministri ja tema meeskonnaga muid rõõme ja muresid, mis on seotud erihoolekandeteenuste ja tegevusjuhendajate tööga. Külastuse lõpetuseks sai meie elanik Liia jagada oma elu- ja taastumislugu Kuressaare Sirge kodus, tänades sotsiaalministrit sotsiaalvaldkonna edendamise eest.

Planeeritud tunnist sai märkamatult poolteist tundi, mille jooksul vesteldi meile olulistel teemadel mõnusas ja sundimatus õhkkonnas.


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!