Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

SA Hea Hoog töökeskused taas avatud

SA Hea Hoog töökeskused taas avatud

Eriolukorra piirangute leevenemine lubas alates 18. maist avada uuesti töökeskused meie klientidele. Nii jätkame taas suurema tootmismahuga, sest vahepealsel ajal aitasid tellimuste täitmisele kaasa peamiselt meie töötajad.

Töökeskustes kehtib senisest mõnevõrra erinev töökorraldus. Töökeskuses töötavad ja sinna liiguvad koos kliendid, kes elavad ühes peres. AS Hoolekandeteenused kliendid ja kogukonnast töökeskusesse tulevad kliendid töötavad erinevatel aegadel.

„Töö toimub graafiku alusel kahes vahetuses. Meie jaoks on väga oluline turvalise töökeskkonna loomine, seega desinfitseeritakse iga vahetuse järel pindasid ja õhutatakse ruume,“ tutvustab töökorraldust SA Hea Hoog juht Piret Lemsalu. “Kui töökeskuses töötavad ainult ühe pere kliendid, siis maske kanda ei ole vaja. Küll aga tuleb teenusüksuses jagatavaid ühekordseid maske kasutada siis, kui tööle minnakse ühistranspordiga.”

SA Hea Hoog pakub kaitstud töötamise võimalust psüühilise erivajadusega inimestele, kes elavad peamiselt AS Hoolekandeteenused kodudes. Meie elanikud on eriolukorra tõttu olnud sarnaselt kõikide teiste inimestega oma kodudes ja igatsenud kõige enam naasta tavalise elukorralduse juurde – minna näiteks jalutama ja loomulikult tööle. Töötamine on oluline ju kõikidele inimestele, sest see aitab inimesel tunda end väärtuslikuna ja kasulikuna, tekitades hea enesetunde.

SA Hea Hoog tootevaliku leiab veebipoest www.heahoog.ee.

Kadri Talva-Ots, kommunikatsioonispetsialist


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!