Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

2018. aastal ehitame uue kodu 331 erivajadusega inimesele

2018. aastal ehitame uue kodu 331 erivajadusega inimesele

2017 ja 217. Kaks arvu, mis on meie jaoks kõnekad: 2017. aasta lõpuks on uue elukoha ja uued võimalused eneseteostuseks saanud juba 217 inimest!

167 neist kolis uude kodusse 2017. aastal. See on päris suur number – ehk umbes iga kahe päeva järel sai üks erivajadusega inimene endale uue kodu.

Meie alanud aasta eesmärgid on aga veelgi ambitsioonikamad: tahame aasta lõpuks valmis saada 315 uut erihoolekande ja 16 asenduskodu kliendikohta ning aasta lõpus sulgeda Erastvere, Koluvere, Imastu ja Tori Kodud. Kui kõik sujub plaanipäraselt, saavad nende kodude elanikud saaks 2019. aasta vastu võtta juba oma uutes, ilusates ja kaasaegsetes kodudes Tallinnas, Tartus, Pärnus, Türil, Rakveres, Jõhvis, Paldiskis, Raplas ja Keilas.

Fotol: Selles Kunda linnas asuvas endises muusikakooli hoones elavad nüüd 20 põnevat ja toredat verivärsket kundakat. Detsembrikuus valmis saanud majas on koos tähistatud esimesed ühised jõulupühad, vastu võetud uus aasta ning peetud maha aasta esimene sünnipäevapidugi.


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!