Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Laupäev

Laupäev

Kõik retseptid on neljale. Tagasi nädalamenüüsse saab selle lingi kaudu.

 

Hommikusöök

 

Hirsihelbepuder

Hirsihelbed 200 g
Piim 2,5% 200 ml
Vesi 800 ml
Sool Maitse järgi

 

Kuidas teha:

  1. Kuumuta vesi keemiseni.
  2. Lisa piim ja lase keema tõusta.
  3. Sega hulka hirsihelbed.
  4. Hauta pidevalt segades.
  5. Maitsesta soolaga.

Kõrvale söö pasteediga sepikut.

 

Lõunasöök

 

Guljašš

Sealiha (keskmiselt) 280 g
Sibul 80 g
Tomatipasta 20% 40 g
Hapukoor 20% 80 g
Maisitärklis 25 g
Toiduõli 1 tl
Sool Maitse järgi
Pipar Maitse järgi
Suhkur Maitse järgi
Vesi 400 ml

 

Kuidas teha:

  1. Koori ning haki sibul.
  2. Pruunista õlis sealihakuubikud, lisa sibul ja prae läbi.
  3. Lisa tomatipasta ja sega läbi.
  4. Lisa vesi ja hauta liha pehmeks.
  5. Lahusta külmas vees maisitärklis.
  6. Lisa maisitärklise segu pidevalt segades kastmesse, kuumuta paksenemiseni.
  7. Lisa hapukoor, maitseained ja kuumuta kuni keemiseni.
  8. Serveeri keedetud kartuli ja peediga.

 

Õhtusöök

 

Riisisalat kanaga

Riis 160 g
Hapukoor 20% 160 g
Majonees 200 g
Muna 3 tk
Suitsukanakoib 160 g
Porrusibul 40 g
Sool Maitse järgi
Vesi 120 ml
Kurk (värske) 200 g
Maitseroheline Maitse järgi

 

Kuidas teha:

  1. Pese riis külma veega.
  2. Lase vesi keema, lisa sool ja keeda pestud riis soolaga maitsestatud vees pehmeks.
  3. Pese keedetud riisi külma veega, kuni riis on jahtunud, nõruta.
  4. Puhasta porru ja värske kurk ning haki väikesteks ribadeks.
  5. Keeda munad ja haki peeneks.
  6. Haki suitsukana väikesteks tükkideks.
  7. Sega hapukoorest, maitserohelisest ja majoneesist kaste.
  8. Sega kõik ained hapukoorekastmega, maitsesta.

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!