Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Pühapäev

Pühapäev

Kõik retseptid on neljale. Tagasi nädalamenüüsse saab selle lingi kaudu.

 

Hommikusöök

 

Tatrahelbepuder

Tatrahelbed 200 g
Piim 2,5% 200 ml
Vesi 800 ml
Sool Maitse järgi

 

Kuidas teha:

  1. Kuumuta vesi keemiseni.
  2. Lisa piim ja kuumuta keemiseni.
  3. Lisa tatrahelbed.
  4. Hauta aegajalt segades.
  5. Maitsesta soolaga.

Kõrvale serveeri võileib või -sai keedetud munaga.

 

Lõunasöök

 

Kartulipüree paneeritud kalaga

Kartul 700 g
Või 80% 40 g
Sool Maitse järgi

 

Kuidas teha:

  1. Koori kartulid.
  2. Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks.
  3. Püreesta kartulid.
  4. Sulata või ja lisa püreele.
  5. Klopi püree puulusika või kartulitambitsaga õhuliseks. Ära kasuta käsi- ega saumikserit.
  6. Serveeri paneeritud kala ning porgandi-küüslaugusalatiga.

 

Porgandi-küüslaugusalat majoneesiga

Porgand 400 g
Küüslauk Maitse järgi
Majonees 40 g
Sool Maitse järgi
Maitseroheline Maitse järgi

 

Kuidas teha:

  1. Puhasta porgandid ja riivi.
  2. Lisa purustatud küüslauk.
  3. Lisa majonees, maitseained ning sega läbi.

 

Õhtusöök

 

Kartuli hakklihavorm

Hakkliha (sea-veise) 240 g
Toiduõli 1 tl
Kartul 600 g
Sibul 65 g
Köögiviljasegu (külmutatud, keskmiselt) 200 g
Sool Maitse järgi
Pipar Maitse järgi
Piim 2,5% 150 ml
Muna 2 tk
Juust (keskmise rasvasusega) 40 g

 

Kuidas teha:

  1. Pese, koori kartulid ja lõika ratasteks.
  2. Koori ja haki sibul.
  3. Prae õlis hakkliha ja sibul.
  4. Lisa külmuatud köögiviljad, maitseained ja kuumuta kõik läbi.
  5. Lao õliga määritud ahjuvormi kihiti kartul ja hakklihasegu nii, et alumine ja ülemine kiht oleksid kartulid.
  6. Valmista piimast ja lahtiklopitud munadest segu.
  7. Vala piimasegu vormile peale.
  8. Küpseta ahjus 180 kraadi juures seni, kuni kartul on pehme.
  9. Mõni minut enne lõpliku valmimist raputa peale riivitud juust.

 

Tomatisalat hapukoorega

Tomat 120 g
Maitseroheline Maitse järgi
Hapukoor 20% 60 g
Sool Maitse järgi
Pipar Maitse järgi

 

Kuidas teha:

  1. Pese ja tükelda tomatid.
  2. Sega tükeldatud tomatid hapukoore ja maitserohelisega.

 

 

 

 

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!