Internet Explorer ei ole toetatud

Hoolekandeteenused.ee veebilehte on võimalik kasutada Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge või mõne muu moodsa veebilehitsejaga.

Lae alla Chrome Lae alla Firefox

Loome psüühilise erivajadusega inimestele võimalused tegusaks eluks kogukonnas

Anname Sulle turvalise elukeskkonna, toetava võrgustiku ja tegevustega sisustatud päevad, et saaksid olla rõõmus, õppida ja töötada, tunda ennast vajalikuna ning viia ellu oma unistusi.

Teenuste kvaliteedi tõstmine läbi Euroopa sotsiaalhoolekande teenuste kvaliteedimärgi (EQUASS) juurutamise

Teenuste kvaliteedi tõstmine läbi Euroopa sotsiaalhoolekande teenuste kvaliteedimärgi (EQUASS) juurutamise

Projekti eesmärk ja sisu

Projekti eesmärk on piloteerida Equass kvaliteedimärgi rakendatavust Eestis. Meie hooldekodudest on projekti kaasatud Imastu Koolkodu ja meie eesmärk on tõsta Imastu Koolkodus pakutavate teenuste kvaliteet vastavaks Euroopa sotsiaalteenuste kvaliteedistandardile.

EQUASS (kvaliteedimärk sotsiaalhoolekande teenustes) märgi näol on tegemist kvaliteedistandardiga, mis on välja töötatud Euroopa erinevate huvigruppide poolt – teenuse pakkujad, rahastajad, teenuse sihtgruppide esindusorganisatsioonid (Euroopa Rehabilitatsiooni Platvorm, Euroopa Komisjon, Euroopa sotsiaalteenuste osutajate ühendus EASPD jt). Standard on välja töötatud spetsiaalselt sotsiaalhoolekande sektorile ühendades endas nii majanduslikud kui ka sotsiaalsed väärtused ning sisaldades 44 kriteeriumi alates kliendi vaatepunktist ja lõpetades asutuse juhtimisega.

Projekti läbiviimist Eestis koordineerib Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus ning lisaks meie ettevõttele osaleb kvaliteedimärgi piloteerimises veel kuus asutust.

Projekti rahastus ja kestus

Projekti rahastab Euroopa Sotsiaalfond raamprogrammi “Töölesaamist toetavad hoolekandemeetmed 2010 – 2013” alapunkt 3.4.5 “Kvaliteedi juhtimise süsteemi juurutamine” raames.

Projekt kestab 2010 aasta algusest kuni 2011 aasta lõpuni.


Tagasi

    Kirjuta meile, me soovime sind aidata!

    Sinu sõnum on saadetud!